FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw marmeren vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Marmer Vloer Laten Polijsten In De Gemeente Dordrecht

Marmeren vloeren zijn prachtig om te zien en kunnen een echte eyecatcher zijn in huis. Maar om de glans en schoonheid van marmer te behouden, is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Dit geldt ook voor de marmeren vloeren in Dordrecht en de omliggende wijken Binnenstad, Sterrenburg en Dubbeldam. Gelukkig kan Vloeroptimaal u helpen bij het reinigen en polijsten van uw marmeren vloer, zodat deze er weer als nieuw uitziet.

Het laten reinigen en polijsten van uw marmeren vloer door Vloeroptimaal heeft tal van voordelen. Allereerst zorgt dit ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet en de oorspronkelijke glans en kleur terugkrijgt. Bovendien zorgt het polijsten ervoor dat uw vloer beter bestand is tegen vuil en krassen, waardoor u langer van uw marmeren vloer kunt genieten. Daarnaast is het polijsten van uw vloer ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk, omdat er geen nieuwe materialen nodig zijn.

Vloeroptimaal heeft jarenlange ervaring in het reinigen en polijsten van marmeren vloeren. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen, kunnen we uw vloer op een veilige en efficiënte manier behandelen. We beginnen met het reinigen van uw vloer, waarbij we gebruik maken van een speciale reinigingsoplossing die alle vuil en vlekken verwijdert. Vervolgens gaan we over tot het polijsten van uw vloer, waarbij we gebruik maken van een speciale polijstmachine en verschillende polijstpads. Het resultaat is een vloer die weer als nieuw is.

Het laten reinigen en polijsten van uw marmeren vloer is dus een verstandige keuze als u wilt dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Bij Vloeroptimaal staan we voor u klaar om uw vloer te reinigen en te polijsten, zodat u weer kunt genieten van een prachtige marmeren vloer. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het reinigen en polijsten van uw marmeren vloer in Dordrecht.

  • Bianca Carrara marmer wordt gepolijst tot een luxe zijdeglans afwerking en behandeld met een impregnatie in Rijen, waardoor het het toppunt van elegantie wordt.
  • Ons deskundige team in Naaldwijk bracht de natuurlijke schoonheid van een marmeren vloer naar boven door deze tot in de perfectie te polijsten.
  • In Nieuwerbrug aan den Rijn worden natuurstenen oppervlakken tot hun recht gebracht met een nauwgezet reinigings- en polijstregime. Als klap op de vuurpijl wordt beschermende zeep aangebracht voor een extra duurzame glans die glanst als zijde!
  • Een glanzende, beschermde marmeren vloer in het Nederlandse Reeuwijk - gerealiseerd door een ervaren team met behulp van speciale steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal