FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw marmeren vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Marmer Vloer Laten Polijsten In De Gemeente IJsselstein

Heb je een prachtige marmeren vloer in huis die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en polijsten van marmeren vloeren in de gemeente Houten en omstreken.

Een marmeren vloer is een waardevolle toevoeging aan elk interieur, maar kan na verloop van tijd dof en vlekkerig worden door dagelijks gebruik. Bij Vloeroptimaal maken we gebruik van professionele reinigingsmiddelen en geavanceerde polijsttechnieken om jouw marmeren vloer weer als nieuw te maken.

Of je nu een kleine badkamervloer hebt of een grote woonkamervloer, wij kunnen elke klus aan. Wij werken snel, efficiënt en met oog voor detail. Na het reinigen en polijsten van jouw marmeren vloer zal deze weer glanzen als nooit tevoren en kun je er weer jaren van genieten.

Onze dienstverlening is beschikbaar voor alle bewoners van Houten en omgeving. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze diensten. Bij Vloeroptimaal staat kwaliteit en klanttevredenheid voorop, dus laat ons jouw marmeren vloer weer in volle glorie herstellen!

  • Bianca Carrara marmer wordt gepolijst tot een luxe zijdeglans afwerking en behandeld met een impregnatie in Rijen, waardoor het het toppunt van elegantie wordt.
  • Ons deskundige team in Naaldwijk bracht de natuurlijke schoonheid van een marmeren vloer naar boven door deze tot in de perfectie te polijsten.
  • In Nieuwerbrug aan den Rijn worden natuurstenen oppervlakken tot hun recht gebracht met een nauwgezet reinigings- en polijstregime. Als klap op de vuurpijl wordt beschermende zeep aangebracht voor een extra duurzame glans die glanst als zijde!
  • Een glanzende, beschermde marmeren vloer in het Nederlandse Reeuwijk - gerealiseerd door een ervaren team met behulp van speciale steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal