FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw marmeren vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Marmer Vloer Laten Polijsten In De Gemeente Leiden

Marmeren vloeren zijn prachtig om te zien en kunnen een mooie toevoeging zijn aan elk huis in Leiden. Helaas kunnen marmeren vloeren na verloop van tijd dof worden en krassen en vlekken vertonen. Maar geen zorgen! Vloeroptimaal kan u helpen om uw marmeren vloer weer nieuw leven in te blazen.

Als u in Leiden woont en op zoek bent naar een bedrijf om uw marmeren vloer te laten reinigen en polijsten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze professionals hebben jarenlange ervaring in het reinigen en polijsten van marmeren vloeren en zullen ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet.

Onze service omvat het verwijderen van alle vlekken en krassen op uw marmeren vloer. Vervolgens zullen we de vloer polijsten om de glans en helderheid te herstellen. Ons team maakt gebruik van de nieuwste technologieën en de beste materialen om ervoor te zorgen dat uw marmeren vloer er weer als nieuw uitziet.

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en polijsten van marmeren vloeren in Leiden en omgeving. Of u nu in het centrum van Leiden woont of in een van de omliggende steden zoals Oegstgeest, Warmond of Zoeterwoude, wij staan voor u klaar.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze diensten of om een afspraak te maken voor het reinigen en polijsten van uw marmeren vloer. Wij zullen u voorzien van een eerlijke prijs en een hoogwaardige service die uw vloer weer nieuw leven inblaast.

  • Bianca Carrara marmer wordt gepolijst tot een luxe zijdeglans afwerking en behandeld met een impregnatie in Rijen, waardoor het het toppunt van elegantie wordt.
  • Ons deskundige team in Naaldwijk bracht de natuurlijke schoonheid van een marmeren vloer naar boven door deze tot in de perfectie te polijsten.
  • In Nieuwerbrug aan den Rijn worden natuurstenen oppervlakken tot hun recht gebracht met een nauwgezet reinigings- en polijstregime. Als klap op de vuurpijl wordt beschermende zeep aangebracht voor een extra duurzame glans die glanst als zijde!
  • Een glanzende, beschermde marmeren vloer in het Nederlandse Reeuwijk - gerealiseerd door een ervaren team met behulp van speciale steenzeep.

De zekerheden van Vloeroptimaal