FAMILIEBEDRIJF

Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE

100% gericht op kwaliteit

VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE

Advies en informatie op maat

Over Ons

Wilt u uw vloer laten renoveren door ons?

Vloeroptimaal is een echt familiebedrijf gespecialiseerd in het opknappen van bestaande vloeren. De betrokkenheid bij het bedrijf is door deze bedrijfsopzet zeer groot. De gehele familie werkt mee om de kwaliteit van A tot Z te garanderen. Van een aanvraag en oplevering tot de nazorg!

Het schuren van vloeren is een vak apart. Er bestaan helaas geen opleidingen meer om dit ambacht te leren, maar dan nog is dit een ambacht waarbij je enkel met heel veel ervaring een goed resultaat kan leveren. Dit zorgt er dan ook voor dat het voor consumenten heel lastig is om de juiste partij te vinden.

Uitvoerders

Onze hoofd uitvoerder is opgeleid door een leermeester die vanaf zijn 15e vloeren heeft gerenoveerd. Toen zijn leermeester in die tijd vloeren renoveerde werd het zelfs nog met een schaaf gedaan i.p.v. met de moderne stofarme machines die wij nu tot onze beschikking hebben.

Uiteraard heeft onze uitvoerder daardoor kennis opgebouwd van de oude ambachtelijke manier van schuren en behandelen, alsook de moderne manier van vloerrenovatie. Ondertussen heeft hij meer dan 10 jaar ervaring in het renoveren van vloeren. Deze kennis draagt hij graag over aan andere uitvoerders.

U bent niet alleen klant wanneer u voor ons kiest maar u blijft altijd een klant.

Vloeroptimaal, Postbus 205, 3350 AE Papendrecht, Nederland. Vloeroptimaal is ingeschreven in het Handelsregister onder het Kamer van Koophandel nummer 60902809. Het ABN AMRO nummer van Vloeroptimaal is NL11 ABNA 0580 4586 44. Tel: 085-2736058