FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Pijnacker-Nootdorp

Heeft u een parketvloer in uw huis in Pijnacker-Nootdorp en bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat parket schuren en behandelen kan uitvoeren? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Ons ervaren team van vloerspecialisten staat voor u klaar om uw parketvloer weer als nieuw te maken.

Pijnacker-Nootdorp is een prachtige gemeente met diverse dorpen, zoals Delfgauw, Nootdorp en Pijnacker. In deze dorpen zijn er veel huizen met een parketvloer die op den duur kan slijten en beschadigen. Gelukkig kunnen wij u helpen met het herstellen van uw parketvloer door het schuren en behandelen van uw vloer.

Het schuren van een parketvloer is een belangrijk proces om het weer in topconditie te krijgen. Door het schuren verwijderen we de beschadigde bovenste laag van uw parketvloer en maken we het oppervlak weer glad en egaal. Hierdoor ziet uw parketvloer er weer als nieuw uit en kunnen we beginnen met het behandelen van uw vloer.

Bij het behandelen van uw parketvloer hebben we diverse opties. Zo kunnen we uw vloer oliën, lakken of in de was zetten. Elk van deze behandelingen heeft zijn eigen voordelen en zorgt ervoor dat uw parketvloer weer goed beschermd is tegen toekomstige slijtage en beschadigingen.

Wij van Vloeroptimaal zijn trots op onze uitstekende service en kwaliteit. We werken met de nieuwste technieken en beste materialen om uw parketvloer weer als nieuw te maken. Daarnaast zijn we altijd transparant over onze prijzen en bespreken we vooraf met u wat er moet gebeuren en hoeveel het gaat kosten.

Dus woont u in Pijnacker-Nootdorp, Delfgauw, Nootdorp of Pijnacker en heeft uw parketvloer wat extra aandacht nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan voor u klaar om uw parketvloer te laten schuren en behandelen, zodat u nog jarenlang kunt genieten van een prachtige en duurzame vloer.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal