FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Altena

Wanneer u woont in Hank, Sleeuwijk, Werkendam, Woudrichem of Wijk en Aalburg en op zoek bent naar een professioneel bedrijf om uw parketvloer te laten schuren en behandelen, dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres.

Ons ervaren team van parketspecialisten staat voor u klaar om uw parketvloer er weer als nieuw uit te laten zien. Wij begrijpen als geen ander dat uw parketvloer een belangrijk onderdeel is van uw woning, en daarom werken wij met de nieuwste technieken en materialen om uw vloer weer in topconditie te krijgen.

Onze werkwijze begint altijd met een grondige inspectie van uw parketvloer, zodat we kunnen bepalen welke behandeling het beste bij uw vloer past. Vervolgens gaan we aan de slag met het schuren van uw parketvloer. Dit doen we met speciale schuurmachines en schuurpapier in verschillende korrelgroottes, zodat we uw vloer op een zorgvuldige en effectieve manier kunnen schuren.

Na het schuren van uw parketvloer gaan we over tot de behandeling van uw vloer. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende afwerkingen, zoals lak, olie of wax. Wij adviseren u graag welke afwerking het beste bij uw parketvloer past, zodat uw vloer weer jarenlang meegaat en er als nieuw uitziet.

Kortom, zoekt u een professioneel bedrijf om uw parketvloer te laten schuren en behandelen in Hank, Sleeuwijk, Werkendam, Woudrichem of Wijk en Aalburg? Dan is Vloeroptimaal de juiste keuze! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan via onze website. En vergeet niet, naast parket schuren en behandelen kunt u bij ons ook terecht voor andere vloerbehandelingen, zoals marmer polijsten.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal