FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Etten-Leur

Bent u op zoek naar een bedrijf dat parket kan schuren en behandelen in Etten-Leur? Zoek dan niet verder! Vloeroptimaal is het bedrijf dat u nodig heeft voor het laten schuren van uw parketvloer. Of u nu in Etten of Leur woont, onze specialisten staan voor u klaar om uw vloer weer als nieuw te maken.

Het laten schuren van uw parketvloer is een belangrijke investering in de uitstraling en duurzaamheid van uw interieur. Bij Vloeroptimaal weten we hoe belangrijk uw vloer voor u is en daarom zorgen we ervoor dat we alleen de beste materialen en technieken gebruiken om uw parketvloer te schuren en te behandelen.

Of u nu krassen, deuken of vlekken op uw parketvloer heeft, wij kunnen ze verwijderen. Onze specialisten zijn getraind om elk type parketvloer aan te pakken, van massief hout tot laminaat en alles daartussenin. Na het schuren van uw parketvloer brengen we een beschermende lak- of olielaag aan, zodat uw vloer er weer als nieuw uitziet en beschermd is tegen toekomstige schade.

Dus, als u op zoek bent naar een betrouwbaar en ervaren bedrijf voor het schuren en behandelen van uw parketvloer in Etten-Leur, neem dan contact op met Vloeroptimaal. Wij zijn er om u te helpen uw vloer weer als nieuw te maken!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal