FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Geertruidenberg

Parket schuren kan een flinke klus zijn, maar het is ook een belangrijke stap in het onderhoud van uw vloer. Als u in de regio Geertruidenberg of Raamsdonksveer woont en op zoek bent naar een professionele partner voor het schuren en behandelen van uw parketvloer, dan kunt u bij Vloeroptimaal terecht. Onze specialisten zijn ervaren en gebruiken de nieuwste technieken en materialen om uw vloer weer als nieuw te maken.

Bij Vloeroptimaal geloven we in een persoonlijke aanpak. Wij vinden het belangrijk om uw wensen en verwachtingen te bespreken voordat we aan de slag gaan. Zo weten we zeker dat we de beste behandeling kunnen bieden voor uw parketvloer. Of u nu op zoek bent naar een grondige renovatie of juist een opfrisbeurt van uw vloer, bij ons bent u aan het juiste adres.

Ons team van professionals heeft ruime ervaring in het schuren en behandelen van parketvloeren. Met ons uitgebreide assortiment aan behandelingen, zoals schuren, oliën, lakken en kleuren, kunnen wij uw vloer op de juiste manier behandelen en beschermen. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige materialen en gereedschappen, zodat uw parketvloer er na onze behandeling weer als nieuw uitziet.

Wilt u meer weten over onze diensten of een afspraak maken voor het schuren van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het herstellen en onderhouden van uw parketvloer, zodat u nog jarenlang van uw vloer kunt genieten.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal