FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Helmond

Wilt u uw parketvloer in Helmond of Stiphout laten schuren en behandelen? Bij Vloeroptimaal kunt u terecht voor professioneel parketonderhoud. Het schuren en behandelen van parket is een specialistische klus die u het beste aan een ervaren parketteur kunt overlaten. Het resultaat is een prachtige, gladde en duurzame parketvloer die er als nieuw uitziet.

Het schuren van parket is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw vloer. Hierdoor worden alle krassen en oneffenheden verwijderd en ontstaat er een egale oppervlakte. Vervolgens wordt de vloer behandeld met een beschermende laag olie, lak of wax, waardoor deze optimaal beschermd is tegen vocht, vuil en krassen. Dit zorgt ervoor dat uw parketvloer er weer jarenlang mooi uit blijft zien.

Bij Vloeroptimaal hebben we jarenlange ervaring met het schuren en behandelen van parketvloeren. Onze vakmensen werken met professionele apparatuur en hoogwaardige materialen, waardoor we altijd een kwalitatief hoogwaardig resultaat kunnen garanderen. We gaan secuur te werk en zorgen ervoor dat uw vloer in perfecte conditie is voordat we hem weer aan u overdragen.

Wilt u uw parketvloer in Helmond of Stiphout laten schuren en behandelen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Bij Vloeroptimaal bent u verzekerd van een professioneel resultaat!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal