FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw parket kan schuren en behandelen in Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het schuren en behandelen van parketvloeren en kunnen uw vloer weer als nieuw maken.

Het schuren van parket is een belangrijke stap in het onderhoud van uw vloer. Door het schuren worden oneffenheden, krassen en vlekken verwijderd, waardoor de vloer er weer als nieuw uitziet. Bij Vloeroptimaal gebruiken we hiervoor professionele schuurmachines en -materialen, zodat het schuren snel en efficiënt gebeurt en uw vloer niet beschadigd raakt.

Na het schuren is het belangrijk om de vloer te behandelen, zodat deze weer beschermd is tegen vuil, vocht en krassen. Bij Vloeroptimaal hebben we verschillende behandelingen die we kunnen toepassen, zoals oliën, lakken en waxen. We adviseren u graag welke behandeling het beste past bij uw vloer en uw wensen.

Of het nu gaat om een kleine of grote parketvloer, bij Vloeroptimaal staan we voor u klaar. Wij vinden het belangrijk om onze klanten tevreden te stellen en daarom werken we met hoogwaardige producten en materialen. Zo kunnen we u verzekeren van een duurzaam resultaat.

Wilt u uw parketvloer laten schuren en behandelen door Vloeroptimaal in Hendrik-Ido-Ambacht of omgeving? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder en maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal