FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Krimpenerwaard

Het laten schuren en behandelen van parket is een belangrijk aspect om de levensduur van uw vloer te verlengen. Als u in de Krimpenerwaard woont en op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf om uw parket te laten schuren, dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres!

Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en behandelen van parketvloeren en hebben ruime ervaring met verschillende soorten hout. In de Krimpenerwaard zijn we actief in verschillende plaatsen zoals Schoonhoven, Bergambacht, Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek en Ouderkerk aan den IJssel.

Als u merkt dat uw parketvloer aangetast is door krassen, vlekken of verkleuringen, dan is het tijd om deze te laten schuren. Onze experts zorgen ervoor dat uw vloer weer als nieuw wordt door deze te schuren en te behandelen met de juiste producten. Zo kunt u weer jarenlang genieten van uw mooie parketvloer.

Naast het schuren en behandelen van parketvloeren, bieden wij ook advies op maat en kunnen wij u helpen bij het kiezen van de juiste afwerking en kleur. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat en uw vloer weer in optimale conditie is.

Kies voor Vloeroptimaal voor het laten schuren en behandelen van uw parketvloer in de Krimpenerwaard. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij staan graag voor u klaar!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal