FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Leiden

Parketvloeren zijn prachtig en kunnen uw huis echt verfraaien. Maar zoals elk type vloer heeft ook parket onderhoud nodig om in topconditie te blijven. Een belangrijk onderdeel van dat onderhoud is het schuren van de parketvloer. Inwoners van Leiden die op zoek zijn naar een professioneel bedrijf om hun parketvloer te laten schuren, hoeven niet verder te zoeken dan Vloeroptimaal.

Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in het schuren en behandelen van parketvloeren en we hebben ons gespecialiseerd in het herstellen van beschadigde vloeren. Wij weten als geen ander hoe we uw parketvloer weer als nieuw kunnen maken. Het schuren van de parketvloer is een proces waarbij we de bovenste laag van de vloer verwijderen, waardoor de vloer weer glad en egaal wordt en klaar is voor verdere behandeling.

Het schuren van uw parketvloer is een belangrijke investering in uw huis. Het zorgt niet alleen voor een prachtig uiterlijk van de vloer, maar het verlengt ook de levensduur van de vloer en vermindert de kans op verdere beschadiging. Daarnaast zorgt het ervoor dat uw vloer weer gemakkelijker schoon te maken is en een gezonder binnenklimaat creëert.

Als u in Leiden woont en op zoek bent naar een bedrijf om uw parketvloer te laten schuren, dan is Vloeroptimaal de juiste keuze voor u. Onze ervaren professionals gebruiken de nieuwste technieken en de beste materialen om ervoor te zorgen dat uw parketvloer er weer als nieuw uitziet. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor het schuren van uw parketvloer.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal