FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Leiderdorp

Als je op zoek bent naar een professioneel bedrijf om je parketvloer te laten schuren en behandelen in Leiderdorp, dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om je parketvloer weer als nieuw te maken.

Een parketvloer is een prachtige toevoeging aan je interieur. Het zorgt voor een warme en gezellige uitstraling en kan een echte eyecatcher zijn in je woning. Om ervoor te zorgen dat je parketvloer er altijd mooi uitziet, is het belangrijk om deze regelmatig te laten schuren en behandelen. Zo blijft je vloer niet alleen mooi, maar gaat deze ook langer mee.

Bij Vloeroptimaal hebben we jarenlange ervaring in het schuren en behandelen van parketvloeren. We werken met de nieuwste technieken en de beste materialen, zodat we altijd het beste resultaat kunnen garanderen.

Het schuren van een parketvloer is een precieze klus die vraagt om vakmanschap. Bij Vloeroptimaal weten we precies hoe we te werk moeten gaan om jouw parketvloer weer als nieuw te maken. Eerst verwijderen we de oude laklaag en schuren we de vloer helemaal glad. Vervolgens behandelen we de vloer met een nieuwe laklaag of olie, afhankelijk van jouw wensen.

Het laten schuren van je parketvloer heeft veel voordelen. Allereerst ziet je vloer er weer als nieuw uit. Daarnaast gaat je vloer langer mee en wordt deze beter beschermd tegen beschadigingen en vlekken. Ook is een geschuurde vloer gemakkelijker schoon te houden.

Bij Vloeroptimaal werken we snel en efficiënt, zodat je niet lang hoeft te wachten voordat je weer van je mooie parketvloer kunt genieten. Wil je meer weten over onze werkwijze of een vrijblijvende offerte aanvragen voor het schuren en behandelen van je parketvloer in Leiderdorp? Neem dan gerust contact met ons op!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal