FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Lisse

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het schuren en behandelen van parketvloeren in Lisse en omgeving? Zoek dan niet verder! Vloeroptimaal staat voor u klaar met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van parket schuren.

Een parketvloer is een waardevolle toevoeging aan uw interieur en kan jarenlang meegaan. Maar na verloop van tijd kunnen er krassen en beschadigingen ontstaan. Het is dan belangrijk om de vloer te laten schuren en behandelen om de levensduur te verlengen en de schoonheid te behouden. Vloeroptimaal biedt een uitgebreid assortiment aan diensten, waaronder parket schuren, oliën, lakken en kleuren. Zo kunnen wij de vloer aanpassen aan uw persoonlijke stijl en wensen.

Onze ervaren vakmensen gebruiken alleen de beste materialen en machines om uw parketvloer te behandelen. Wij zorgen ervoor dat het proces snel en efficiënt verloopt, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het werk. Bovendien hanteren wij scherpe tarieven en bieden wij een garantie op al onze diensten.

Wanneer u uw parketvloer door Vloeroptimaal laat schuren en behandelen, kunt u rekenen op een prachtig resultaat. Uw vloer zal er weer als nieuw uitzien en de schoonheid en warmte van hout zal volledig tot zijn recht komen. Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten in Lisse en omgeving.

Wacht niet langer en geef uw parketvloer de behandeling die het verdient! Neem vandaag nog contact op met Vloeroptimaal voor een vrijblijvende offerte en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal