FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Nissewaard

Als je op zoek bent naar een manier om je parketvloer er weer als nieuw uit te laten zien, dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en behandelen van parketvloeren, en dat doen we ook in Nissewaard en omgeving. Of je nu in Spijkenisse, Zuidland, Geervliet of Heenvliet woont, wij staan voor je klaar om jouw parketvloer weer als nieuw te maken.

Een parketvloer is een prachtige toevoeging aan je woning, maar na verloop van tijd kunnen er krassen, deuken en andere beschadigingen ontstaan. Ook kan de kleur van het hout veranderen door zonlicht en vuil. Gelukkig kunnen deze problemen allemaal worden opgelost met een goede schuurbeurt en behandeling. Bij Vloeroptimaal weten we precies hoe we dit moeten aanpakken, en we zorgen ervoor dat je parketvloer er weer als nieuw uitziet.

Ons proces begint met het schuren van de vloer. We gebruiken hiervoor professionele schuurmachines en schuurpapier, zodat we het oppervlak mooi egaal kunnen maken en alle krassen en beschadigingen kunnen verwijderen. Vervolgens brengen we een nieuwe afwerking aan op de vloer, die ervoor zorgt dat de vloer weer tegen een stootje kan en er als nieuw uitziet. We kunnen ook de kleur van de vloer aanpassen als je dat wilt, bijvoorbeeld door een bepaalde olie of lak aan te brengen.

Als je jouw parketvloer door ons laat schuren en behandelen, kun je er zeker van zijn dat je een kwalitatief hoogwaardige service krijgt. We werken snel en efficiënt, en we zorgen ervoor dat je zo min mogelijk overlast hebt tijdens het proces. Bovendien gebruiken we alleen de beste producten en materialen, zodat je lang van je vernieuwde parketvloer kunt genieten.

Dus woon je in Nissewaard of omgeving, en ben je op zoek naar een bedrijf dat jouw parketvloer kan schuren en behandelen? Neem dan gerust contact op met Vloeroptimaal. Wij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat je parketvloer er weer als nieuw uitziet.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal