FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Oisterwijk

Als je parket hebt, dan weet je dat het een mooie en duurzame vloer is, maar het heeft wel onderhoud nodig om de kwaliteit te behouden. Regelmatig onderhoud is dan ook van groot belang om jouw parketvloer in topconditie te houden. Als je in de gemeente Oisterwijk woont, dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres voor parket schuren en behandelen.

Ons team van specialisten weet als geen ander hoe belangrijk het is om jouw parketvloer in topconditie te houden. Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en behandelen van parketvloeren en hebben jarenlange ervaring in het vak. We maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om de parketvloer optimaal te kunnen behandelen.

Als je jouw parketvloer door ons laat schuren, dan zorgen wij ervoor dat deze weer als nieuw wordt. Na het schuren en behandelen van de vloer ziet deze er weer prachtig uit en is deze weer bestand tegen dagelijks gebruik. Bovendien verlengt regelmatig onderhoud de levensduur van jouw parketvloer, waardoor je er nog jarenlang plezier van kunt hebben.

Woon je in Oisterwijk, Haaren of Moergestel en ben je op zoek naar een specialist in het schuren en behandelen van parket? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat jouw parketvloer er weer als nieuw uitziet!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal