FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Oss

Ben jij een trotse bezitter van een parketvloer in Oss of één van de omliggende plaatsen Berghem, Geffen of Ravenstein? Dan weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om jouw parketvloer goed te onderhouden. Een regelmatige behandeling kan ervoor zorgen dat jouw vloer er weer als nieuw uitziet. Parket schuren is daarbij een belangrijk onderdeel. Vloeroptimaal is jouw partner als het gaat om parket schuren in Oss en omstreken.

Het schuren van jouw parketvloer is een specialistische klus die door professionals uitgevoerd dient te worden. Vloeroptimaal heeft de juiste kennis en ervaring in huis om jouw vloer op de juiste manier te behandelen. Onze vakkundige medewerkers zorgen ervoor dat jouw parketvloer weer in optimale staat wordt gebracht.

Parket schuren is een intensieve klus, maar het resultaat mag er zeker zijn. Het schuren zorgt ervoor dat alle oneffenheden, krassen en vlekken worden verwijderd. Vervolgens wordt de vloer behandeld met de juiste oliën en lakken, zodat de vloer weer beschermd is tegen vocht en vuil.

Ook als jouw parketvloer niet helemaal kaal geschuurd hoeft te worden, kunnen wij jouw vloer weer als nieuw maken. Met onze speciale borstelmachines kunnen wij jouw vloer weer mooi glad en strak maken. Ook het repareren van beschadigingen is voor ons geen probleem.

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in parket schuren in Oss en omstreken? Neem dan contact op met Vloeroptimaal en ontdek wat wij voor jouw parketvloer kunnen betekenen.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal