FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Reusel-De Mierden

Als je op zoek bent naar een manier om je parketvloer weer als nieuw te laten lijken, dan is parket schuren misschien wel de oplossing die je zoekt. Het laten schuren van parket is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van je vloer, omdat het ervoor zorgt dat het oppervlak weer mooi egaal wordt en beschadigingen en vlekken worden verwijderd. Als je in de gemeente Reusel-De Mierden woont en op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in parket schuren, dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres.

Ons bedrijf is al jaren gespecialiseerd in het schuren en behandelen van parketvloeren in Reusel, Hooge Mierde en Lage Mierde. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om je parketvloer regelmatig te onderhouden, zodat je er jarenlang van kunt blijven genieten. Of je nu kleine beschadigingen wilt laten repareren of je hele vloer wilt laten schuren en behandelen, bij ons ben je aan het juiste adres.

Het laten schuren van parket is niet iets dat je zelf kunt doen, tenzij je natuurlijk ervaring hebt met dit soort werkzaamheden. Het is een specialistische klus die veel kennis en ervaring vereist. Onze vakmensen weten precies hoe ze te werk moeten gaan en zorgen ervoor dat je parketvloer weer als nieuw wordt.

Naast het schuren van parket kunnen wij ook andere werkzaamheden uitvoeren, zoals het behandelen van de vloer met olie of lak. Dit zorgt ervoor dat je parketvloer beschermd is tegen vuil en vocht en er weer als nieuw uitziet. Bovendien is het onderhoud van je vloer hierdoor een stuk gemakkelijker.

Wil je meer informatie over het laten schuren en behandelen van parket in Reusel-De Mierden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal