FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Sliedrecht

Heeft u een parketvloer in huis en is deze toe aan een opknapbeurt? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Ons team van ervaren professionals staat voor u klaar om uw parketvloer weer als nieuw te maken door deze te schuren en behandelen. Wij bieden onze diensten aan in de gemeente Sliedrecht en omstreken, waaronder Hardinxveld-Giessendam en Papendrecht.

Het laten schuren van uw parketvloer is een belangrijke stap in het onderhoud ervan. Door het schuren wordt de toplaag van het parket verwijderd, waardoor eventuele beschadigingen, vlekken en krassen verdwijnen. Vervolgens wordt de vloer behandeld met een beschermende lak of olie, waardoor deze weer jarenlang mee kan. Het schuren van een parketvloer is een specialistische klus die u het beste kunt overlaten aan een professional.

Bij Vloeroptimaal hebben we jarenlange ervaring met het schuren en behandelen van parketvloeren. We werken met de nieuwste apparatuur en materialen om uw vloer zo efficiënt en nauwkeurig mogelijk te behandelen. Onze professionals hebben oog voor detail en zorgen ervoor dat uw parketvloer er weer als nieuw uitziet.

Als u ervoor kiest om uw parketvloer door Vloeroptimaal te laten schuren, dan bent u verzekerd van een uitstekende service. We komen graag bij u langs om de vloer te inspecteren en een offerte op maat te maken. Daarnaast bieden we garantie op onze werkzaamheden, zodat u zeker weet dat u een kwalitatief hoogwaardig resultaat krijgt.

Dus woont u in Sliedrecht of omgeving en is uw parketvloer toe aan een opknapbeurt? Neem dan gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan voor het schuren en behandelen van uw parketvloer. We staan graag voor u klaar!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal