FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Voorschoten

Bent u op zoek naar een manier om uw parketvloer weer nieuw leven in te blazen? Overweeg dan eens om uw parket te laten schuren en behandelen door Vloeroptimaal in Voorschoten! Onze ervaren vakmensen zijn gespecialiseerd in het schuren en behandelen van parketvloeren, en zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet.

Het schuren van een parketvloer is een belangrijke stap in het onderhoud ervan. Door de jaren heen kunnen krassen en andere beschadigingen ontstaan, waardoor de vloer er dof en versleten uitziet. Door het schuren van de vloer worden deze beschadigingen verwijderd, waardoor de vloer weer glad en egaal wordt. Vervolgens wordt de vloer behandeld met een beschermende laag, waardoor de vloer beschermd is tegen vuil en vocht.

Onze ervaren vakmensen weten precies welke behandeling het beste is voor uw parketvloer. Of u nu een klassieke houten vloer heeft, of een moderne variant van laminaat, wij zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Wij werken alleen met hoogwaardige producten en materialen, zodat u verzekerd bent van een duurzaam en kwalitatief hoogstaand resultaat.

Woont u in Voorschoten of omgeving en wilt u uw parketvloer laten schuren en behandelen? Neem dan contact op met Vloeroptimaal voor een vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs om uw vloer te inspecteren en u te adviseren over de beste behandeling. Zo kunt u weer jarenlang genieten van een prachtige, stralende parketvloer.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal