FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Zoeterwoude

Parketvloeren zijn prachtig om naar te kijken en voelen ook fijn aan onder je voeten. Maar na verloop van tijd kan het zijn dat je parketvloer tekenen van slijtage begint te vertonen, zoals krassen en deuken. In dat geval is parket schuren een uitstekende oplossing om je vloer weer nieuw leven in te blazen.

Als je in Zoeterwoude-Dorp of Zoeterwoude-Rijndijk woont en op zoek bent naar een bedrijf om je parketvloer te laten schuren, ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Ons ervaren team van parketteurs staat voor je klaar om je parketvloer te schuren, te behandelen en er weer als nieuw uit te laten zien.

Parket schuren is een delicaat proces dat alleen kan worden uitgevoerd door professionals met ervaring en kennis van zaken. Bij Vloeroptimaal weten we precies wat we doen als het gaat om het schuren van parketvloeren. We maken gebruik van geavanceerde schuurmachines en technieken om je vloer perfect te schuren zonder het hout te beschadigen.

Na het schuren van je parketvloer is het belangrijk om het hout te behandelen met olie, lak of wax om het te beschermen tegen toekomstige slijtage. Bij Vloeroptimaal hebben we verschillende behandelingsopties die kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en wensen.

Dus, als je in Zoeterwoude-Dorp of Zoeterwoude-Rijndijk woont en je parketvloer wel een opknapbeurt kan gebruiken, neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar om je parketvloer weer in topconditie te brengen, zodat je er nog jarenlang van kunt genieten.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal