FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Lakken In De Gemeente Alblasserdam

Welkom bij Vloeroptimaal, jouw specialist in het schuren en lakken van houten vloeren zoals parket. Als je in Alblasserdam woont en je houten vloer nieuw leven wilt inblazen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om je vloer regelmatig te onderhouden en te verzorgen, zodat deze zijn natuurlijke schoonheid behoudt en jarenlang meegaat.

Bij Vloeroptimaal werken we met verschillende soorten hout voor vloeren, waaronder eikenhout, een populaire keuze voor parketvloeren. Eikenhout staat bekend om zijn duurzaamheid en karakteristieke nerfpatroon, wat zorgt voor een warme en authentieke uitstraling. Daarnaast bieden we ook andere houtsoorten zoals grenen, beuken en merbau aan, elk met hun eigen unieke eigenschappen en esthetiek.

Het schuren en lakken van je houten vloer is een effectieve manier om krassen, vlekken en slijtage te verwijderen en de vloer te beschermen tegen toekomstige schade. Door het gebruik van hoogwaardige schuurapparatuur en lakproducten kunnen we je vloer een prachtige afwerking geven die bestand is tegen dagelijkse slijtage en een mooie glans behoudt.

Bij Vloeroptimaal zijn we niet alleen actief in Alblasserdam, maar bedienen we ook andere gemeenten in de omgeving. We begrijpen dat het behoud van je houten vloer belangrijk is, waar je ook woont. Ons professionele team van vakmensen staat klaar om je te helpen bij het herstellen en vernieuwen van je vloer, zodat deze er weer als nieuw uitziet.

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf voor het schuren en lakken van je houten vloeren in Alblasserdam, dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Wij streven ernaar om jouw vloer te transformeren en te laten stralen in jouw interieur. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Jouw droomvloer is binnen handbereik!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw houten of parketvloer laten schuren en lakken door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw Natuursteen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Voor een langdurige bescherming en glans brengt ons team een 2k laklaag aan op de essenhouten vloer in Gorinchem. Dit delicate proces vereist nauwkeurige aandacht en vaardigheid, zodat dit prachtige hardhout weer al zijn natuurlijke schoonheid terugkrijgt!
  • Merbau vloeren werden in Oud-Beijerland zorgvuldig geschuurd en voorbehandeld voor een professionele afwerking. De gekozen primer, KAMBALA, vormde de perfecte basis voor de STEP laklaag - met als resultaat een luxe eindproduct dat lang meegaat!
  • Onze professionals in Breda hebben onlangs een uitgebreide schuur- en behandelbeurt van vloeren met STEP 2k lak afgerond, waardoor ze een topafwerking hebben gekregen.
  • In Zevenbergen is een prachtige eikenhouten vloer weer tot leven gebracht met vakkundig schuren en een behandeling door STEP 2k zijdeglans lak. Het verbluffende resultaat maakt deze woning tot een benijdenswaardige bezienswaardigheid!

De zekerheden van Vloeroptimaal