FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Lakken In De Gemeente Hillegom

Bij Vloeroptimaal zijn we gespecialiseerd in het schuren en lakken van houten vloeren in Hillegom en omgeving. Als jouw parketvloer zijn oorspronkelijke glans heeft verloren of beschadigd is geraakt, staan wij voor je klaar om hem weer nieuw leven in te blazen. Met onze expertise en vakmanschap zorgen we ervoor dat jouw vloer er weer prachtig uitziet en lang meegaat.

In Hillegom worden verschillende soorten hout gebruikt voor vloeren. Eén van de populaire keuzes is eikenhout. Eiken vloeren hebben een tijdloze uitstraling en bieden duurzaamheid en sterkte. Daarnaast worden ook andere houtsoorten gebruikt, zoals grenen, beuken en esdoorn. Elk type hout heeft zijn eigen karakteristieken en schoonheid, waardoor je de mogelijkheid hebt om een vloer te kiezen die perfect past bij jouw stijl en smaak.

Bij Vloeroptimaal begrijpen we dat het schuren en lakken van jouw vloer een nauwgezet proces is dat expertise en precisie vereist. Ons ervaren team maakt gebruik van geavanceerde schuurtechnieken om de oude lak- en verflagen te verwijderen en eventuele beschadigingen te herstellen. Vervolgens brengen we een hoogwaardige laklaag aan die niet alleen de vloer beschermt, maar ook zorgt voor een prachtige afwerking. Of je nu kiest voor een matte, zijdeglans of hoogglans afwerking, wij zorgen ervoor dat jouw vloer er als nieuw uitziet.

Naast Hillegom zijn we ook actief in andere gemeenten. Of je nu in de nabijgelegen plaatsen zoals Lisse, Noordwijkerhout, Nieuw-Vennep of Sassenheim woont, wij bieden onze hoogwaardige diensten aan om jouw vloer te renoveren en te laten stralen.

Bij Vloeroptimaal streven we naar de hoogste klanttevredenheid. We begrijpen dat het schuren en lakken van jouw vloer een belangrijke investering is, daarom bieden we een persoonlijke benadering en luisteren we naar jouw specifieke wensen en behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we jouw vloer kunnen transformeren tot een prachtig pronkstuk in jouw interieur.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw houten of parketvloer laten schuren en lakken door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw Natuursteen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Voor een langdurige bescherming en glans brengt ons team een 2k laklaag aan op de essenhouten vloer in Gorinchem. Dit delicate proces vereist nauwkeurige aandacht en vaardigheid, zodat dit prachtige hardhout weer al zijn natuurlijke schoonheid terugkrijgt!
  • Merbau vloeren werden in Oud-Beijerland zorgvuldig geschuurd en voorbehandeld voor een professionele afwerking. De gekozen primer, KAMBALA, vormde de perfecte basis voor de STEP laklaag - met als resultaat een luxe eindproduct dat lang meegaat!
  • Onze professionals in Breda hebben onlangs een uitgebreide schuur- en behandelbeurt van vloeren met STEP 2k lak afgerond, waardoor ze een topafwerking hebben gekregen.
  • In Zevenbergen is een prachtige eikenhouten vloer weer tot leven gebracht met vakkundig schuren en een behandeling door STEP 2k zijdeglans lak. Het verbluffende resultaat maakt deze woning tot een benijdenswaardige bezienswaardigheid!

De zekerheden van Vloeroptimaal