FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Lakken In De Gemeente 's-Hertogenbosch

Ben je op zoek naar professionele parket schuren en lakken diensten in ‘s-Hertogenbosch en omgeving? Zoek niet verder! Bij Vloeroptimaal zijn we gespecialiseerd in het renoveren en herstellen van houten vloeren, waaronder parket. Met onze expertise en hoogwaardige materialen zorgen we ervoor dat jouw vloer er weer als nieuw uitziet.

In ‘s-Hertogenbosch en omliggende plaatsen zoals Rosmalen, Empel, Hintham en Nuland zijn er verschillende soorten hout die veel worden gebruikt voor vloeren. Een populaire keuze is eikenhout, vanwege zijn duurzaamheid, warme uitstraling en natuurlijke schoonheid. Eiken vloeren zijn tijdloos en passen perfect bij verschillende interieurstijlen. Daarnaast worden ook andere houtsoorten zoals beuken, esdoorn en walnoot regelmatig gebruikt. Elk type hout heeft zijn eigen unieke kenmerken en karakter, waardoor je de mogelijkheid hebt om een vloer te kiezen die perfect bij jouw smaak en stijl past.

Bij Vloeroptimaal begrijpen we dat het schuren en lakken van een houten vloer een nauwkeurig en zorgvuldig proces is. Onze vakmensen beschikken over de juiste kennis en ervaring om jouw vloer op de juiste manier te behandelen. We beginnen met het grondig schuren van de vloer om alle oneffenheden, krassen en oude laklagen te verwijderen. Vervolgens kunnen we de vloer afwerken met hoogwaardige lakproducten die zorgen voor een duurzame en beschermende afwerking.

Naast ‘s-Hertogenbosch bedienen we ook andere gemeenten in de omgeving. Of je nu in Vught, Sint-Michielsgestel, Boxtel of een andere omliggende gemeente woont, wij staan voor je klaar om je vloer te transformeren en zijn oorspronkelijke pracht te herstellen.

Als je jouw vloer wilt laten schuren en lakken door Vloeroptimaal, ben je verzekerd van vakmanschap, kwaliteit en een uitstekende service. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ons team staat klaar om jouw vloer nieuw leven in te blazen en ervoor te zorgen dat je jarenlang kunt genieten van een prachtige houten vloer.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw houten of parketvloer laten schuren en lakken door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook uw Natuursteen vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Voor een langdurige bescherming en glans brengt ons team een 2k laklaag aan op de essenhouten vloer in Gorinchem. Dit delicate proces vereist nauwkeurige aandacht en vaardigheid, zodat dit prachtige hardhout weer al zijn natuurlijke schoonheid terugkrijgt!
  • Merbau vloeren werden in Oud-Beijerland zorgvuldig geschuurd en voorbehandeld voor een professionele afwerking. De gekozen primer, KAMBALA, vormde de perfecte basis voor de STEP laklaag - met als resultaat een luxe eindproduct dat lang meegaat!
  • Onze professionals in Breda hebben onlangs een uitgebreide schuur- en behandelbeurt van vloeren met STEP 2k lak afgerond, waardoor ze een topafwerking hebben gekregen.
  • In Zevenbergen is een prachtige eikenhouten vloer weer tot leven gebracht met vakkundig schuren en een behandeling door STEP 2k zijdeglans lak. Het verbluffende resultaat maakt deze woning tot een benijdenswaardige bezienswaardigheid!

De zekerheden van Vloeroptimaal