FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Oliën In de Gemeente Eersel

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw houten vloer of parketvloer kan schuren en oliën? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en oliën van diverse soorten houten vloeren en parketvloeren in de regio Eersel.

Waarom zou u uw vloer laten schuren en oliën? Allereerst kan het de uitstraling van uw vloer aanzienlijk verbeteren. Door het schuren en oliën van uw vloer krijgt deze weer een frisse en vernieuwde uitstraling. Daarnaast beschermt de olie de vloer tegen vuil en vocht, waardoor deze langer meegaat. Bovendien kunnen we met olie de eiken vloer een andere kleur geven, waardoor deze perfect past bij uw interieur.

In de gemeente Eersel zijn er diverse plaatsen waar wij onze diensten aanbieden, waaronder Duizel, Knegsel, Steensel, Vessem en Wintelre. Wij begrijpen als geen ander dat uw vloer een belangrijk onderdeel is van uw woning en dat u deze zo snel mogelijk weer in gebruik wilt nemen. Daarom werken wij snel en efficiënt, zodat uw vloer binnen korte tijd weer als nieuw is.

Wij werken enkel met de beste materialen en gereedschappen om ervoor te zorgen dat uw vloer op de juiste manier wordt behandeld. Bovendien geven wij altijd een professioneel advies op maat, zodat u weet welke behandeling het beste is voor uw vloer.

Bij Vloeroptimaal staan kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij zorgen er dan ook voor dat u tevreden bent met het eindresultaat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag verder!

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw parketvloer of houten planken vloer laten schuren en oliën door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Eiken houten visgraat vloer geschuurd en behandeld met ROYL 2K C30 in Nuenen, Eindhoven
  • Deze eiken vloer onderging een professionele transformatie met behulp van onze gespecialiseerde behandeling. Na zorgvuldig schuren en het aanbrengen van ROYL C15 in Ridderkerk werd dit verouderde/gerookte hout weer tot leven gebracht!
  • Ervaar de artisticiteit van professioneel vloer schuren en oliën met ROYL C30 in Breda. Prachtig behandelde eiken houten vloeren gaan jaren mee wanneer u onze deskundige vakmensen vertrouwt om uw project te verzorgen.
  • Een eiken vloer in Roosendaal werd vakkundig geschuurd en behandeld tot een prachtige c16 tint, waardoor een elegante sfeer ontstaat binnen elke ruimte.

De zekerheden van Vloeroptimaal