FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Oliën In de Gemeente Eindhoven

Een mooie houten vloer kan een echte eyecatcher zijn in huis. Maar na verloop van tijd kan deze vloer er toch wat dof en versleten uitzien. Gelukkig biedt Vloeroptimaal de oplossing: het schuren en oliën van parket- en plankenvloeren. In deze blog gaan we dieper in op het schuren en oliën van vloeren in de regio Eindhoven en omstreken.

Voor wie nog niet bekend is met het proces van schuren en oliën, zal het waarschijnlijk als een flinke klus klinken. Maar wanneer je het uitbesteedt aan professionals zoals Vloeroptimaal, hoef je je nergens zorgen over te maken. Onze ervaren vakmensen weten namelijk precies hoe ze jouw vloer weer als nieuw kunnen maken.

Maar waarom zou je je vloer eigenlijk schuren en oliën? Ten eerste zorgt het schuren van de vloer ervoor dat alle krassen, vlekken en andere beschadigingen verwijderd worden. Hierdoor ziet de vloer er weer als nieuw uit. Daarnaast wordt de vloer behandeld met olie, wat zorgt voor een extra beschermlaag. Bovendien kan er met olie ook een nieuwe kleur aan de eiken vloer worden gegeven, waardoor je de vloer helemaal naar jouw wens kunt maken.

In de regio Eindhoven en omstreken zijn er verschillende plaatsen waar wij ons werk kunnen uitvoeren. Zo bevinden zich in Eindhoven zelf de wijken Centrum, Tongelre, Gestel, Stratum, Strijp en Woensel. Maar ook in omliggende dorpen en steden zoals Best, Veldhoven en Nuenen kunnen wij jouw vloer weer als nieuw maken.

Ben jij dus op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het schuren en oliën van jouw parket- of plankenvloer in de regio Eindhoven? Dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Onze vakmensen gaan graag voor jou aan de slag om jouw vloer weer als nieuw te maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw parketvloer of houten planken vloer laten schuren en oliën door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Eiken houten visgraat vloer geschuurd en behandeld met ROYL 2K C30 in Nuenen, Eindhoven
  • Deze eiken vloer onderging een professionele transformatie met behulp van onze gespecialiseerde behandeling. Na zorgvuldig schuren en het aanbrengen van ROYL C15 in Ridderkerk werd dit verouderde/gerookte hout weer tot leven gebracht!
  • Ervaar de artisticiteit van professioneel vloer schuren en oliën met ROYL C30 in Breda. Prachtig behandelde eiken houten vloeren gaan jaren mee wanneer u onze deskundige vakmensen vertrouwt om uw project te verzorgen.
  • Een eiken vloer in Roosendaal werd vakkundig geschuurd en behandeld tot een prachtige c16 tint, waardoor een elegante sfeer ontstaat binnen elke ruimte.

De zekerheden van Vloeroptimaal