FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Oliën In de Gemeente Etten-Leur

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw houten vloer of parketvloer kan schuren en oliën in de omgeving van Etten-Leur? Dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres! Wij hebben ruime ervaring in het schuren en oliën van allerlei soorten houten vloeren en parketvloeren.

Misschien heeft u wel eens gehoord van de voordelen van het schuren en oliën van uw houten vloer, maar weet u niet precies wat dit inhoudt. Het schuren van uw vloer zorgt ervoor dat deze weer helemaal egaal wordt en oneffenheden worden verwijderd. Hierdoor krijgt uw vloer een mooie nieuwe uitstraling en kunnen eventuele beschadigingen worden weggewerkt.

Maar wat is dan het nut van het oliën van uw vloer? Het oliën van uw vloer zorgt ervoor dat deze beter beschermd wordt tegen vocht en vuil. Daarnaast geeft olie uw vloer ook een mooie natuurlijke uitstraling en zorgt het voor een warme sfeer in uw woning. Bovendien kunnen wij met olie de kleur van uw eiken vloer veranderen, waardoor deze beter aansluit bij de rest van uw interieur.

Als u in de omgeving van Etten-Leur woont en op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het schuren en oliën van houten vloeren en parketvloeren, dan bent u bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Wij staan garant voor vakmanschap en kwaliteit en leveren altijd het beste resultaat af. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak te maken. Wij komen graag bij u langs om uw vloer te bekijken en een passende offerte op te stellen.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw parketvloer of houten planken vloer laten schuren en oliën door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Eiken houten visgraat vloer geschuurd en behandeld met ROYL 2K C30 in Nuenen, Eindhoven
  • Deze eiken vloer onderging een professionele transformatie met behulp van onze gespecialiseerde behandeling. Na zorgvuldig schuren en het aanbrengen van ROYL C15 in Ridderkerk werd dit verouderde/gerookte hout weer tot leven gebracht!
  • Ervaar de artisticiteit van professioneel vloer schuren en oliën met ROYL C30 in Breda. Prachtig behandelde eiken houten vloeren gaan jaren mee wanneer u onze deskundige vakmensen vertrouwt om uw project te verzorgen.
  • Een eiken vloer in Roosendaal werd vakkundig geschuurd en behandeld tot een prachtige c16 tint, waardoor een elegante sfeer ontstaat binnen elke ruimte.

De zekerheden van Vloeroptimaal