FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je marmeren vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw houten vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Of Houten Vloer Laten Schuren En Oliën In de Gemeente Moerdijk

Een parketvloer of plankenvloer is een prachtige aanvulling op uw huis. Het is een duurzaam en stijlvol materiaal dat de sfeer van uw interieur naar een hoger niveau kan tillen. Helaas kan het na verloop van tijd aan glans verliezen en beschadigd raken door het dagelijkse gebruik. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing: schuren en oliën.

Vloeroptimaal is gespecialiseerd in het schuren en oliën van parket- en plankenvloeren in de gemeente Moerdijk. Onze professionele aanpak zorgt ervoor dat uw vloer weer als nieuw wordt en uw interieur weer straalt.

Onze dienstverlening is beschikbaar voor alle inwoners van de gemeente Moerdijk, waaronder Fijnaart/Heijningen, Klundert, Willemstad en Zevenbergen. Ons ervaren team staat klaar om uw vloer te inspecteren, te schuren en te oliën met een hoogwaardige olie van topkwaliteit.

Het proces begint met het schuren van uw vloer. Dit is een intensieve klus, waarbij wij zorgen dat de oude lak- of olie laag volledig wordt verwijderd. Hierdoor wordt de vloer weer egaal en glad. Vervolgens wordt de vloer behandeld met een speciale olie die ervoor zorgt dat de kleur en de textuur van het hout mooi naar voren komen.

Met olie kunnen we de eiken vloer een andere kleur geven en zelfs de uitstraling van uw interieur veranderen. Het geeft de vloer een diepere, warmere kleur en beschermt de vloer tegen slijtage en beschadiging. Naast het verbeteren van de uitstraling van uw vloer, verlengt oliën ook de levensduur van uw parketvloer.

Onze service is snel en betrouwbaar en zorgt ervoor dat u binnen korte tijd weer optimaal kunt genieten van uw parketvloer. Wacht niet langer en laat Vloeroptimaal uw vloer schuren en oliën. Wij helpen u graag bij het creëren van een vloer die perfect past bij uw interieur. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Woonachtig In Een Andere Gemeente?

Woont u in een andere gemeente en wilt u uw parketvloer of houten planken vloer laten schuren en oliën door Vloeroptimaal? Dat is uiteraard geen enkel probleem! Vloeroptimaal heeft namelijk een bijzonder groot werkgebied! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij ook vloer weer kunnen laten stralen.

Heeft u een ander type vloer, en wilt u weten of wij deze voor u kunnen herstellen? Kijk dan even verder op de website van Vloeroptimaal.

  • Eiken houten visgraat vloer geschuurd en behandeld met ROYL 2K C30 in Nuenen, Eindhoven
  • Deze eiken vloer onderging een professionele transformatie met behulp van onze gespecialiseerde behandeling. Na zorgvuldig schuren en het aanbrengen van ROYL C15 in Ridderkerk werd dit verouderde/gerookte hout weer tot leven gebracht!
  • Ervaar de artisticiteit van professioneel vloer schuren en oliën met ROYL C30 in Breda. Prachtig behandelde eiken houten vloeren gaan jaren mee wanneer u onze deskundige vakmensen vertrouwt om uw project te verzorgen.
  • Een eiken vloer in Roosendaal werd vakkundig geschuurd en behandeld tot een prachtige c16 tint, waardoor een elegante sfeer ontstaat binnen elke ruimte.

De zekerheden van Vloeroptimaal