FAMILIEBEDRIJF

Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE

100% gericht op kwaliteit

VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE

Advies en informatie op maat

Uw parket of houten vloer laten schuren en verven?

Heel vaak krijgen wij de vraag of wij de vloer dekkend wit kunnen verven, ook zwart of grijs verven wordt vaak naar gevraagd.

De meeste mensen willen dit bijvoorbeeld op bestaande grenen vloeren of oudere eiken vloeren. Beiden is uiteraard bij ons mogelijk!

Een vloer een andere kleur geven is de laatste jaren een trend om uw parketvloer een andere uitstraling te geven. Er zijn talloze manieren waarop dit kan worden bereikt maar het begint allemaal met een goede basis.

parketvloer wit verven

De vloer moet eerst geschuurd worden!

Als de parketvloer niet goed geschuurd en gepolijst is kan de afwerking ook niet mooi worden en kan de verf niet goed hechten. Het belangrijkste is dus dat wij een goede basis moeten creëren door middel van de vloer goed te schuren en te polijsten. Klik hier voor meer informatie over hoe wij schuren.

Nu kan de houten vloer geverfd en gelakt worden

Na het schuren door onze eigen vakmannen kan de parketvloer worden afgewerkt met een dekkende kleur. Na het aanbrengen van 2 verflagen of indien noodzakelijk 3 lagen, dient de vloer nog te worden afgewerkt met een lak waarbij de glansgraad, bestendigheid en slijtvastheid naar wens kan worden aangepast. als u de vloerverf namelijk niet beschermd met een lak zal de slijtage al snel zichtbaar zijn.

Kies uw eigen kleur!

Elke kleur is mogelijk. U hoeft ons enkel de RAL- code door te geven en de verf wordt voor u gemengd!

Waar wij trots op zijn!

U staat bij Vloeroptimaal centraal en dus ook wat de beoordeling is achteraf over onze werkwijze. Daarom werken wij samen met Klantenvertellen.nl zodat wij met u kunnen delen wat andere klanten van ons vinden. Wij hopen hiermee een transparant beeld te geven en uw vertrouwen te winnen.