Vakkundige Vernieuwing van Hardsteen door Vloeroptimaal in Goirle

Aanpak van Vloeroptimaal: Hardsteen Polijsten in Goirle

Staat van de Vloer Bij Aanvang

Bij binnenkomst in een Goirlese woning werd een vloer van Belgisch hardsteen aangetroffen met duidelijke tekenen van slijtage en beschadiging, wat een precieze en grondige restauratie noodzakelijk maakte.

Problemen in Kaart

We identificeerden snel het centrale probleem en wisten dat een grondige reiniging, gevolgd door meerdere polijstrondes, essentieel zou zijn voor een uniforme afwerking.

Dieptereiniging en Voorbereiding

De eerste stap in het proces was het toepassen van een gespecialiseerde reiniger, Lithofin MN Vuiloplosser, om het oppervlak te ontdoen van ingesloten vuil en het voor te bereiden op het herstelproces.

Verfijnd Polijsten

Het polijsten werd in drie stappen uitgevoerd, met elke fase die een toenemende glans en uniformiteit aan het oppervlak van de steen gaf.

Behandeling en Bescherming

Na het polijsten werd de vloer met zorg behandeld met StoneTech Hardsteenolie. Deze olie is niet alleen voor esthetiek maar dient ook als een beschermer voor de hardsteen, waardoor de duurzaamheid wordt verhoogd.

De geoliede hardsteen vloer: hersteld en klaar voor dagelijks gebruik.

Het eindresultaat was een vloer die niet alleen esthetisch maar ook structureel was hersteld, klaar om vele jaren mee te gaan.

Resultaat en Onderhoud

Voor de instandhouding van de vloer wordt StoneTech Vloerfris aanbevolen, om de uitstraling te behouden en de steen te voeden en te onderhouden.

  • Ontdek de verbluffende transformatie van een Perlato marmeren vloer in Maasdijk. Van een dikke, onnatuurlijke polishlaag naar een natuurlijk stralende finish. Bekijk onze case study vol reiniging, polijsten en kristallisatie. #MarmerPolijsten #PerlatoMarmer #VloerRenovatie #Maasdijk #NatuursteenOnderhoud
  • “✨ Schitterend herstelde Antique Blue Marmeren vloer in Oestgeest! Na diepe reiniging, polijsten en impregneren, straalt deze vloer weer als nieuw. Een luxe touch voor elk interieur! #MarmerPolijsten #Vloeronderhoud #Oestgeest
  • Vóór en na: de transformatie van Crema Marfil marmer door Vloeroptimaal in de gemeente Molenlanden. Deze glanzende vloer heeft een prachtige matte afwerking gekregen, perfect passend bij de moderne voorkeur voor subtiele elegantie. Beschermd met Lithofin Vlekstop, is deze vloer nu klaar om zowel het dagelijkse leven als speciale momenten te doorstaan. Een toonbeeld van duurzaamheid en tijdloze stijl. #CremaMarfil #MatteMarmer #Vloerbescherming #vloeroptimaal
  • Bekijk de prachtige transformatie van een Crema Marfil marmeren keukenvloer in ’s-Gravendeel na een professionele polijstbehandeling. De natuurlijke adering en warme crèmetinten van het marmer komen tot leven onder de glanzende afwerking, wat zorgt voor een luxueuze en uitnodigende sfeer. Het patroon van de tegels, gelegd in een dynamische verspringende formatie, voegt diepte en karakter toe aan de ruimte. Deze keukenvloer bewijst dat met de juiste zorg en onderhoud, marmer een tijdloze schoonhe
  • Laat de entree van je huis of kantoor in Rotterdam stralen met een professionele marmerreiniging en -polijstbeurt! Het reinigen verwijdert vuil en vlekken, terwijl het polijsten de natuurlijke glans van het marmer herstelt. Een schone, glanzende entree zorgt voor een warm welkom en een positieve eerste indruk bij iedereen die binnenkomt. Investeer in de schoonheid en duurzaamheid van je marmeren entree met een grondige reiniging en polijstbeurt.