Vernieuwing van Marmer: Vloeroptimaal’s Project in Hardinxveld-Giessendam

Een Marmeren Schaakbordpatroon Herstellen

Bij ons recente project in een appartement in Hardinxveld-Giessendam stonden we voor de taak om een marmeren vloer te herstellen. Het ging om een combinatie van Carrara en Nero Marquina marmer, die de schoonheid van het schaakbordpatroon had verloren onder een laag vuil en gebruikssporen.

De Aanpak: Beginnen met Grondig Reinigen

We begonnen met het reinigen van de vloer met Lithofin MN Vuiloplosser, een cruciale stap om een goede basis te leggen voor het verdere marmer polijsten. Dit zorgde ervoor dat alle vervuiling werd verwijderd en het marmer klaar was voor de volgende stap in de renovatie.

Polijsten tot een Zijdeglans Finish

Na het reinigen hebben we het marmer gepolijst tot het een mooie zijdeglans had. Dit is een belangrijk moment in het proces waarbij we zien hoe de vloer zijn elegantie terugkrijgt, een voorbode van het eindresultaat.

Schoonmaak: Het Vieze Water Weghalen

Het opzuigen van het vuile water was essentieel na het marmer polijsten. Het is belangrijk om alle residu te verwijderen zodat de vloer perfect schoon is voor de volgende behandeling.

Kristallisatie: Voor Die Natuurlijke Hoogglans

Vervolgens hebben we het marmer gekristalliseerd met een speciaal poeder om de vloer die gewenste hoogglans te geven. Dit verhoogt niet alleen de esthetiek, maar ook de duurzaamheid van het marmer.

Vervolgens hebben we het marmer gekristalliseerd met een speciaal poeder om de vloer die gewenste hoogglans te geven. Dit verhoogt niet alleen de esthetiek, maar ook de duurzaamheid van het marmer.

Impregneren: De Kleurverdieping met Micro-Stone

Als laatste stap hebben we de vloer behandeld met StoneTech Micro-Stone om de kleur van het donkere marmer diepte te geven. Dit is vooral nodig omdat donker marmer soms niet voldoende kleur pakt na het polijsten. Het eindresultaat is een diep gekleurde, beschermde en glanzende marmeren vloer die weer jaren mee kan.

Ons werk in Hardinxveld-Giessendam benadrukt onze expertise in het marmer polijsten en laat zien hoe wij met aandacht voor detail en gebruik van de juiste producten elke marmeren vloer kunnen transformeren.

Regelmatige Reiniging

Voor dagelijks onderhoud, is het aan te raden om uw marmeren vloer licht vochtig te dweilen met een oplossing van StoneTech Vloerfris. Dit houdt de vloer schoon en fris zonder de gepolijste afwerking aan te tasten.

  • Ontdek de verbluffende transformatie van een Perlato marmeren vloer in Maasdijk. Van een dikke, onnatuurlijke polishlaag naar een natuurlijk stralende finish. Bekijk onze case study vol reiniging, polijsten en kristallisatie. #MarmerPolijsten #PerlatoMarmer #VloerRenovatie #Maasdijk #NatuursteenOnderhoud
  • “✨ Schitterend herstelde Antique Blue Marmeren vloer in Oestgeest! Na diepe reiniging, polijsten en impregneren, straalt deze vloer weer als nieuw. Een luxe touch voor elk interieur! #MarmerPolijsten #Vloeronderhoud #Oestgeest
  • Vóór en na: de transformatie van Crema Marfil marmer door Vloeroptimaal in de gemeente Molenlanden. Deze glanzende vloer heeft een prachtige matte afwerking gekregen, perfect passend bij de moderne voorkeur voor subtiele elegantie. Beschermd met Lithofin Vlekstop, is deze vloer nu klaar om zowel het dagelijkse leven als speciale momenten te doorstaan. Een toonbeeld van duurzaamheid en tijdloze stijl. #CremaMarfil #MatteMarmer #Vloerbescherming #vloeroptimaal
  • Bekijk de prachtige transformatie van een Crema Marfil marmeren keukenvloer in ’s-Gravendeel na een professionele polijstbehandeling. De natuurlijke adering en warme crèmetinten van het marmer komen tot leven onder de glanzende afwerking, wat zorgt voor een luxueuze en uitnodigende sfeer. Het patroon van de tegels, gelegd in een dynamische verspringende formatie, voegt diepte en karakter toe aan de ruimte. Deze keukenvloer bewijst dat met de juiste zorg en onderhoud, marmer een tijdloze schoonhe
  • Laat de entree van je huis of kantoor in Rotterdam stralen met een professionele marmerreiniging en -polijstbeurt! Het reinigen verwijdert vuil en vlekken, terwijl het polijsten de natuurlijke glans van het marmer herstelt. Een schone, glanzende entree zorgt voor een warm welkom en een positieve eerste indruk bij iedereen die binnenkomt. Investeer in de schoonheid en duurzaamheid van je marmeren entree met een grondige reiniging en polijstbeurt.