FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Dongen

Parket schuren in Dongen: waarom het een slimme keuze is

Als eigenaar van een houten vloer weet je hoe belangrijk het is om deze goed te onderhouden. Een van de belangrijkste onderdelen van het onderhoud is het schuren van het parket. Als je in Dongen woont en op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in parket schuren, dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres.

Door het laten schuren van je parketvloer zorg je ervoor dat deze weer helemaal glad en egaal wordt. Kleine krasjes en beschadigingen worden weggehaald, zodat de vloer er weer als nieuw uitziet. Bovendien zorgt het schuren voor een betere hechting van de afwerking, waardoor deze langer mooi blijft en de vloer beter beschermd is tegen beschadigingen.

Vloeroptimaal is een ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in het schuren en behandelen van parketvloeren. Onze vakmensen beschikken over de juiste kennis en expertise om jouw parketvloer weer als nieuw te maken. Of je nu in het centrum van Dongen woont of in een van de omliggende wijken, wij komen graag bij je langs om je parketvloer te schuren en te behandelen.

Het laten schuren van je parketvloer is niet alleen goed voor de uitstraling van je vloer, maar ook voor je gezondheid. Een geschuurde vloer is namelijk makkelijker schoon te houden, waardoor stof en vuil minder kans krijgen om zich op te hopen. Dit kan allergische reacties verminderen en zorgt voor een gezondere leefomgeving.

Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met Vloeroptimaal om je parketvloer te laten schuren en behandelen. Zo geniet je weer jarenlang van een mooie en gezonde vloer!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal