FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Heeze-Leende

Als inwoner van Heeze-Leende weet je hoe belangrijk het is om een mooie, duurzame vloer te hebben die bijdraagt aan de uitstraling van je woning. Maar na verloop van tijd kan het houten oppervlak van je parketvloer beschadigd raken, verslijten of er dof en levenloos uitzien. Dit kan de sfeer in huis flink verpesten. Gelukkig biedt Vloeroptimaal de oplossing: parket schuren en behandelen.

Onze deskundige vakmensen zijn gespecialiseerd in het schuren en behandelen van parketvloeren in Heeze-Leende en omgeving. Of je nu woont in Heeze of Leende, wij staan klaar om jouw parketvloer weer in de beste conditie te brengen. Met onze modernste apparatuur en technieken verwijderen wij krassen, deuken, vlekken en andere beschadigingen uit je parketvloer en brengen wij deze weer terug in de oorspronkelijke staat.

Bovendien bieden wij verschillende behandelingen voor parketvloeren. Hierbij kun je denken aan oliën, lakken of waxen, waardoor jouw parketvloer langer meegaat en beter beschermd is tegen slijtage en vuil. Met onze behandelingen blijft jouw parketvloer er als nieuw uitzien, jarenlang.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf om je parketvloer te laten schuren en behandelen in Heeze-Leende, dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Laat ons jouw parketvloer weer als nieuw maken, en geniet van de warme en uitnodigende sfeer die het geeft aan je huis.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal