FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Krimpen aan den IJssel

Een parketvloer is een mooie en duurzame vloer die jarenlang meegaat. Maar na verloop van tijd kan het nodig zijn om de vloer te laten schuren en behandelen. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als er krassen, deuken of verkleuringen zijn ontstaan. Maar ook als de vloer dof is geworden en zijn glans heeft verloren, kan schuren en behandelen uitkomst bieden. Woon je in Krimpen aan den IJssel en ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het laten schuren en behandelen van jouw parketvloer? Dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres!

Vloeroptimaal is een ervaren specialist op het gebied van parket schuren en behandelen. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en beschikken over de juiste kennis en expertise om jouw parketvloer weer als nieuw te maken. Bij ons kun je rekenen op een persoonlijke service, waarbij we samen met jou kijken naar de beste oplossing voor jouw vloer. Of het nu gaat om het verwijderen van oude laklagen, het herstellen van beschadigingen of het aanbrengen van een nieuwe afwerklaag, wij hebben alle benodigde kennis en materialen in huis.

Bij Vloeroptimaal staan we voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en moderne apparatuur, waarmee we jouw parketvloer op de best mogelijke manier kunnen behandelen. Ook zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van parketvloeren, zodat we jou altijd de beste oplossing kunnen bieden.

Wil jij jouw parketvloer in Krimpen aan den IJssel laten schuren en behandelen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vakmensen staan voor je klaar en helpen je graag verder. Bij Vloeroptimaal ben je verzekerd van een prachtig resultaat en een vloer die weer jarenlang mee kan.

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal