FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Lansingerland

Als je parketvloer beschadigd is of er niet meer mooi uitziet, kan het een goed idee zijn om deze te laten schuren en behandelen. Vloeroptimaal is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het schuren en behandelen van parketvloeren in de gemeente Lansingerland. Wij kunnen jouw parketvloer er weer als nieuw uit laten zien!

In Lansingerland zijn er verschillende plaatsen waar wij actief zijn, namelijk Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk. Wij zijn jouw lokale parketvloer expert en staan klaar om jou te helpen bij het schuren en behandelen van jouw parketvloer.

Het schuren van een parketvloer is een specialistische klus die nauwkeurig en professioneel moet worden uitgevoerd. Vloeroptimaal beschikt over de juiste apparatuur en ervaring om dit op de juiste manier te doen. Door het schuren van de vloer wordt de bovenste laag verwijderd en worden eventuele beschadigingen en vlekken weggeschuurd. Hierdoor ontstaat er een egale, gladde vloer die weer klaar is voor een nieuwe behandeling.

Na het schuren van de vloer, is het belangrijk om deze op de juiste manier te behandelen. Afhankelijk van jouw wensen en de staat van de vloer kunnen wij deze oliën, lakken of in de was zetten. Hierdoor wordt de vloer beschermd tegen toekomstige beschadigingen en ziet deze er weer prachtig uit.

Vloeroptimaal werkt enkel met hoogwaardige materialen en producten om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen. Wij staan voor vakmanschap, kwaliteit en service. Door onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van parketvloeren kunnen wij jou een perfect eindresultaat garanderen.

Dus, woon jij in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs of Bleiswijk en wil jij jouw parketvloer laten schuren en behandelen? Neem dan contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw parketvloer kunnen betekenen!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal