FAMILIEBEDRIJF
Gedreven en betrokken

KWALITEIT EN GARANTIE
100 % gericht op kwaliteit

+10 JAAR ERVARING
Kennis en kunde van vloerrenovatie

Je parket vloer in 1 dag
weer als nieuw

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende
prijsopgave om uw parket vloer weer een prachtige
elegante uitstraling te geven!

Vul uw gegevens in:

Parket Vloer Laten Schuren In De Gemeente Son en Breugel

Als je in Son en Breugel woont en op zoek bent naar een betrouwbare en professionele parket schuur specialist, dan ben je bij Vloeroptimaal aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en behandelen van alle soorten parketvloeren en hebben jarenlange ervaring in de branche.

Of je nu een klassieke houten vloer hebt in je woonkamer of een moderne visgraatvloer in je slaapkamer, wij zorgen ervoor dat jouw vloer er weer als nieuw uitziet. Onze vakmensen gebruiken alleen de beste materialen en modernste apparatuur om jouw vloer weer in topconditie te brengen.

We begrijpen dat het laten schuren van je parketvloer een ingrijpende klus kan zijn, daarom zorgen we ervoor dat het proces zo soepel mogelijk verloopt. We plannen de werkzaamheden in overleg met jou op een moment dat het jou uitkomt en zorgen ervoor dat de werkruimte netjes wordt achtergelaten.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het schuren van jouw parketvloer in Son en Breugel? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies op maat. We helpen je graag verder!

  • Wij kunnen een tijdloze schoonheid in uw huis in Wassenaar brengen met klassieke mozaïek parket schuurbehandelingen, afgewerkt met een matte lak.
  • In Nieuw-lekkerland werd een veerkrachtige en stijlvolle eikenhouten vloer nieuw leven ingeblazen met moderne plinten na te zijn geschuurd en behandeld met SKYLT Overlakbare kleurolie c10+10. Een prachtige transformatie!
  • We hebben zojuist een prachtig eiken parketvloerrenovatieproject in Schijndel afgerond, waarbij ROYL 2K van professionele kwaliteit werd toegepast met een aanvullend kleurpigment voor een uitstekend resultaat.

De zekerheden van Vloeroptimaal